American Chicken Rolls

A sosit toamna, oricât ne-ar plăcea să credem că încă e vară. Bucătarii noștri au reacționat și au început să ne propună rețete mai consistente, ca să ne obișnuim mai ușor cu scăderea temperaturilor. Pentru luna aceasta, Manuela, de la Marty Plaza ne propune o rețetă de American Chicken Rolls, mai precis un piept de pui rulat în pancetta.

În interior, ruloul conține mozzarella și muștar, care se contopesc și creează un sos delicios. Garnitura e un piure de cartofi, aromatizat cu unt și ceapă verde tocată și un brunoise de ardei gras, cu ulei de măsline și lămâie. Ați putea crede că e o rețetă greoaie, dar vă garantăm că e ușor de gătit, ușor de mâncat, iar ingredientele se potrivesc atât de bine încât creează o experiență culinară minunată. Preparatul e perfect pentru o duminică în familie.

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.