Piept de rață cu piure de dovleac și sos de vișine

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și, odată cu ele, vin și rețetele specifice acestei perioade – rețete savuroase, pe care le apreciem cu toții în zilele liniștite petrecute în familie. N-o să reinventăm sarmalele, dar vă propunem ceva delicios și ușor, de gătit înainte sau după sărbători. Rețeta e a lui Radu, de la Marty Westside și am rămas plăcut surprinși când am gustat-o. Pieptul de rață caramelizat și apoi gătit la cuptor cere ceva dulce-acrișor, iar sosul de vișine pe care ni-l propune Radu merge de minune.

Piureul de dovleac cu cartof ne scoate puțin din zona de confort, dar vă garantăm că o să vă placă. Este și foarte dietetic, fără unt, lapte sau alte grăsimi și, cu toate acestea, dovleacul îl face extrem de cremos și catifelat. Iar de brânza Camembert topită peste piure, nu mai zicem decât că e o surpriză minunată pentru papile.

Acestea fiind zise, te invităm în bucătărie! Pașii rețetei îi găsești aici , iar gustul îl vei regăsi în farfurie. Pregătește ingredientele și ustensilele, pune un strop de pasiune și arată-ne și nouă pe Facebook ce a ieșit. Suntem siguri că rezultatul va fi unul pe măsură. Poftă bună! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.